Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Maaiarm

Prijs: Nader overeen te komen

214 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Ben je op zoek naar een krachtige en efficiënte oplossing om gras en ander groen te maaien op moeilijk bereikbare plekken? Overweeg dan eens een maaiarm. Een maaiarm is een veelzijdige machine die gebruikt kan worden voor het maaien van bermen, oevers, taluds en andere lastig bereikbare gebieden.
Een maaiarm kan eenvoudig worden bevestigd worden en is uitgerust met een roterend mes aan het uiteinde van de arm. Hierdoor kan je gras, struiken en andere vegetatie met gemak maaien op plaatsen waar je anders moeilijk bij kunt komen.
Een maaiarm biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele maaimachines. Zo is een maaiarm veel sneller en efficiënter dan handmatig maaien. Daarnaast is een maaiarm ook veiliger omdat je niet meer op gevaarlijke plekken hoeft te werken.
Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een maaiarm? Het is belangrijk om te kijken naar de grootte van de maaiarm en het vermogen van de machine. Een grotere maaiarm met meer vermogen kan meer vegetatie aan en is dus geschikter voor grotere klussen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het mes. Een goed mes zorgt voor een betere en schonere snede, waardoor de vegetatie sneller zal herstellen.
Kortom, een maaiarm is een handig en efficiënt hulpmiddel voor het maaien van gras en andere vegetatie op lastig bereikbare plekken. Door te kiezen voor een maaiarm kan je niet alleen tijd en geld besparen, maar ook veiliger werken. Zorg er wel voor dat je een maaiarm kiest die past bij jouw specifieke behoeften en eisen.

BR-VISION Maaiarm
De BR-VISION maaiarm is ontworpen om het werk van de bestuurder zo comfortabeler te maken. Dankzij de hydraulische voorwaarts verstek systeem van de maaibak is het werk veel comfortabeler. De BR-VISION is geschikt voor professionals met tractoren met een vermogen van meer dan 130 PK en een gewicht van minimaal 3000 KG.

Wij helpen u graag met de keuze van uw maaiarm, andere werktuigen en compact tractoren.

 

ZHE Trading BV

Potenblokseweg 4 

4794 RM Heijningen

0168 467 467

0622 303 413

Reageer nu!

Contact-informatie

Johanna voor ZHE ( Bedrijf )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heijningen
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0622373741
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)