Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

12 Volt onkruidspuiten voor tractor, quad of auto

Prijs: € 259,-

12.533 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Nieuw!! Spuiten met een elektrische spuit. Tankinhoud van 60 liter of 100 liter. Verlicht het arbeidsintensieve onderhoud van weilanden en landerijen. Eenvoudig te installeren en te gebruiken voor auto, tractor, minitrekker, quad, utv, gazonmaaier, en ieder ander voertuig met 12 volt voeding. Aan te sluiten op de accu van het voertuig. Plaatsspecifiek spuiten gaat uitstekend met deze Landbouwwinkel Duospuit.

Een ideale spuit voor zowel het pleksgewijs spuiten, maar ook bij uitstek geschikt voor het spuiten met behulp van een kleine spuitboom op boerderij, erf, of tuin. Goede pomp, robuuste dikwandige tank, kwaliteitslans en spuitdop. Levering thuis mogelijk.

Groot assortiment voordelige en degelijke werktuigen voor landbouwtrekkers, heftrucks en wiellader aanbouwdelen. Weideslepen, veegborstels, grondbakken, voerrolvegers, modderschuiven, kipbakjes, balenklemmen, kuilhappers, kipwagentjes. 

 

Meer informatie en details vindt u op onze website.

ZEER SCHERPE PRIJZEN!! Excl. BTW. Meer details én vele andere machines, (landbouw)werktuigen, quadaccessoires, gereedschappen, boerderij- en manegetoebehoren, dierenhokken en dierbenodigdheden vindt u op de website. Wijzigingen prijs en uitvoering voorbehouden

Reageer nu!

Contact-informatie

Landbouwwinkel.nl ( Bedrijf )
15 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mechelen
(Limburg, Nederland)
Tel: 043-455 2665
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)