Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Pasquali bakfrees XB40

Prijs: Nader overeen te komen

931 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De Pasquali XB40 PowerSafe® is een professionele twee-wieltractor bedoeld voor intensief gebruik.
Door zijn veelzijdigheid is het ideaal werken met diverse aanbouwwerktuigen en op middelgrote en grote percelen. Voor bodemverwerking, maaien van gras, omwoelen, ploegen, frezen, tuinverzorging, groen onderhoud, in de rij maaien bij wijngaarden en boomgaarden of ruw terrein bewerken, of bij het verwijderen van sneeuw, dit zijn slechts enkele voorbeelden die zelfs door een onervaren bestuurder gerealiseerd kan worden.

Afhankelijk van het vermogen zijn de volgende werktuigen geschikt; freesbak / bakfrees (46cm-52cm-66cm), aanaarder, aanaarder achter freesbak, enkele rondgaande ploeg, wentelploeg, bezem, sneeuwschuif, klepelmaaier, cyclomaaier, bandhooier, maaibalk (80cm-100cm-115cm-135cm), graskantsnijder, enz.

Met een snekwissel systeem kunt u van werktuig wisselen zonder te sleutelen.

Deze bakfrees / freesbak is standaard uitgevoerd met 5.0-10 wielen, andere wielen zijn mogelijk zoals rupsbanden of kooiwielen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe Twee-wieltractor heeft u natuurlijk allerlei vragen, wensen en verlangens. Want welke werkzaamheden wilt u ermee gaan doen en hoeveel vermogen en capaciteit moet de machine dan hebben? Daar wilt u zich zo goed mogelijk op oriënteren en laten informeren!
Wij werken met lokale dealers in heel Nederland en België, maar u mag natuurlijk altijd bellen of een berichtje sturen +31(0)622 373 741

ZHE Trading bv is in de importeur van Pasquali voor België en Nederland, voor Nederland zijn wij de importeur voor BCS en Pasquali. Binnen de mechanisatie is ZHE al sinds 1980 een begrip, ZHE Trading bv importeert al twee- en vierwielige tractoren naar Nederland sinds 1981 en is dan ook goed thuis op deze soort tractoren. ZHE beschikt over een uitgebreide service dienst met vakbekwame en goed geschoolde mensen die dagelijks voor u klaar staan. Tevens heeft ZHE een zeer uitgebreid magazijn waaruit snel onderdelen kunnen worden geleverd. Naast import van BCS / Pasquali importeert ZHE ook, Rinieri, Ilmer, Rink, Zanon, Matra zitmaaiers en Hyundai voor intern transport materieel en is ZHE groot verdeler van New Holland tractoren en oogstmachines.

Contact:
ZHE Trading bv
Contactpersoon Johanna van Tilburg
Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen (gem. Moerdijk)
Tel. Johanna: 0031 (0)6 22 37 37 41
Tel. algemeen: 0031 (0) 168 467467

Reageer nu!

Contact-informatie

Johanna voor ZHE ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heijningen
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0622373741
  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)