Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Ariens EDGE zeroturn zitmaaier

Prijs: € 4.599,-

468 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Beschrijving
De nieuwe generatie "ZERO-TURN" zitmaaiers van Ariens is nu voordeliger dan ooit! Nu al vanaf 3 800 € !!! (ex btw)

Ariens is gespecialiseerd in zero-turn maaiers en biedt een complete lijn van "Zero-Turns" voor zowel de particulier als de professional. De term "Zero-Turn" verwijst naar de draaicirkel van nul centimeter. U kunt namelijk op de plaats waar u staat een perfect rondje draaien van 360 graden.
Deze techniek, oorspronkelijk ontwikkeld voor de professionele groenvoorziener, vindt steeds meer de weg naar de particuliere gebruiker. Ook daar zijn tijdbesparing en lage onderhoudskosten steeds belangrig. Met een ZERO-TURN maaier maait u eenvoudig baan voor baan zonder stukken over te slaan of uw gras te beschadigen. Door de enorme wendbaarheid zult u minder of geen tijd hoeven te besteden aan kantentrimmen.

De geheel nieuwe Ariens Edge zero-turn zitmaaiers brengen een nieuwe niveau van robuustheid en prestaties in deze klasse. Ervaar het comfort, het gemak en de veelzijdigheid, ondersteunt door de kwaliteit die u van een Ariens product verwacht. De intuïtieve bediening van de Ariens Edge helpt u bij het manoeuvreren in, rond en door kleinere ruimtes. Dankzij de vernieuwde maaidek met ongeëvenaard luchtstroom krijgt u een perfect onderhouden gazon met exceptioneel maaibeeld.

Specificaties:

635cc tweecilindermotor.
86cm maaibreedteuit of 107cm maaibreedte.
86cm uit één stuk geperste zijlossend maaidek,optioneel mulch
107cm gelast zijlossend maaidek, optioneel mulch.
3mm dik hardstalen maaidek voorzien van hoogwaardige poedercoating en 5 jaar garantie.
Maaihoogte achtvoudig instelbaar.
Maximale snelheid 10km/h (vooruit) / 5km/h (achteruit).
Hoogwaardige Hydro-Gear EZT transmissie.
7,5 liter brandstoftank.
Comfortabele stoel met natuurlijke luchtstroom.

KENMERKEN van Ariens zero-turn zitmaaiers:

Moderne 2-cilinder motoren Met ruim voldoende vermogen, laag brandstofverbruik en laag geluidniveau zorgen voor een komfortabele bediening en hoge prestaties.

Dubbele stuurhendels Volledig verstelbaar en gedempt verhogen het comfort. Eenvoudig volledig wegklapbaar voor een ruime toegang tot de machine.

Voetbediende maaideklift Snel en eenvoudig uw maaihoogte instellen.

Onderhoudsvrije zwenkwielvork lagerbussen Hebben geen vet nodig en zijn ontworpen voor een lange levensduur.

Hardstalen maaidek Is ontworpen om met minder vermogen meer gras sneller te verwerken en verder weg te blazen. Dit verhoogt de maaisnelheid en verlaagt het brandstofverbruik. Optioneel is er voor de zijuitworp maaiers en mulchkit leverbaar.

Stoel Zacht, comfortabel en met natuurlijke luchtstroom maakt maaien moeiteloos en plezierig. U kunt het comfort verder verhogen met de optioneel leverbare armsteunen.

Hydrostatische aandrijving Twee onafhankelijke wielmotoren die worden bedient door de twee stuurhendels zorgen voor trapeloze snelheidsregeling per aangedreven wiel. Dit zorgt voor een enorme wendbaarheid.

Robuuste achterbumber Beschermt de machine bij een aanrijding en is ( optioneel ) voorzien van een trekhaak waaraan diverse accessoires bevestigt kunnen worden.

 

Edge 34 86 cm voor €4599

Edge 42 107 cm voor €4999


Nog niet overtuigd? Bel of mail voor een vrijblijvend demonstratie

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Jan de Gasmaaierman ( Bedrijf )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Warnsveld
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0681183608
  • 1 / 8
  • 2 / 8
  • 3 / 8
  • 4 / 8
  • 5 / 8
  • 6 / 8
  • 7 / 8
  • 8 / 8

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)