Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Sodium hydroxide, caustic soda 1000 kg, vlokken

Prijs: € 1.803,-

3.842 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Natriumhydroxide (vlokken), bijtende soda of in de vorm van een waterige oplossing, Natronloog. Corrosief, sterk reactief base. In het aanbod van de winkel adviseren wij natriumhydroxide in zakken van 25 kg, 1000 kg op een pallet of in de vorm van een wateroplossing - Natriumlijm 49-51% - in 25 l / 40 kg busje, DPPL (palletflessen) 1150 kg.
Natronloog is te vinden in bijna alle takken van de industrie. Het is een natriumdrager bij de productie van oppervlakteactieve stoffen, het is een hulpstof in de papierindustrie, bij de productie van synthetische kleurstoffen en bij waterzuiveringsprocessen. In de voedingsindustrie wordt natriumhydroxide gebruikt als een ontsmettings- en reinigingsmiddel door slagers, zuivelfabrieken en suikerfabrieken .
Vanwege de biocidale eigenschappen, wordt natriumhydroxide vaak gebruikt in de veehouderij, bij het desinfecteren van netelroos, kippenhokken, varkenshokken, stallen, schuren, enz. In de vorm van natronloog – 3% waterige oplossing - werkt het uitstekend als een desinfectiemiddel voor de reiniging van oppervlakken.
Natronloog wordt ook gebruikt als een actief middel - in de vorm van een 1-3% waterige oplossing - in desinfecterende matten voor preventieve desinfectie in de boerderij, bijv. Vóór het betreden van het broedgebied, op de toegangswegen tot de voeropslag en mestverwijdering. Evenals is het gebruikt in het geval van een uitbraak van mond- en klauwzeer, koorts of andere besmettelijke inventarisziekte.
Natronloog wordt veel gebruikt in de tuinbouw in West-Europa in het voorkomen en bestrijden van schimmelinfecties, ook kanker van fruitbomen en wijnstokken genoemd. Nederlandse experts, zoals Peter van Arkel, adviseren om 10% natronloog - waterige oplossing van natriumhydroxide - te gebruiken om lange takken na winter snoeien te beschermen, en om de boomkanker op stammen en takken te bestrijden. De natriumhydroxideoplossing wordt speciaal aanbevolen voor de bescherming van onbehandelde wonden.
Let op! Natriumhydroxide is een gevaarlijke stof. Zelfs in vaste vorm kan het de huid, ogen en luchtwegen irriteren. Wanneer u bijtende soda of waterige oplossingen gebruikt, zorg voor het toepassen van geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen.

Soda vlokken.
Gevaarlijke stof.
Er moeten voorzorgsmaatregelen worden getroffen.
Het product is niet beschikbaar voor privégebruik.
Aanbod gericht uitsluitend op bedrijven.

Precautions:
ADR
UN 1823
Packing group II

Verzendkosten uit Polen worden individueel bepaald
Ik nodig je uit om contact met me op te nemen.
contact:
cezary.chrzanowski@distripark.net
distripark.co.nl , products.pcc.eu
48505415704

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wrocław
(Polen)
Tel: +48505415704
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)